Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möta männsiskor i sin vardag kräver rationalitet, effektivitet, komma ihåg vad som är viktigt, men hur gör man för att komma ihåg, ha tid, energi, lust att vara kreativ?


Att jobba med människor

Du ska vara tydlig konsekvent
ha relevans och balans
följa regler mål
hålla tider deadlines
var dag möter jag människor
varenda dag kan jag
lära mig nytt
med lite vilja

jag märker exakt
det jag vill kan orkar se
tvingar mig att vara
den jag är
inte mer inte mindre
här och ingen annanstans
öppnar sinnena
ser saker jag inte trodde
inte vågade hoppas på

det är så jag vill
och behöver tänka
för att orka vara nyfiken
ger mig själv uppgifter
att icke-prestera leka närvara
frågar andra
och mig själv
väljer det som har
lust mod kärna energi

min oändliga frihet
att välja och välja bort




Fri vers av Maria Helena VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-03 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Helena VIP