Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand i nöd och lust

 

 

Ropa mitt namn
och jag kommer

tar din hand i min
och hjälper dig upp över höga hinder

 

Ropa mitt namn
och jag kommer

tar din hand i min
och hjälper dig upp ur djupa dalar

 

Viska mitt namn
och jag kommer

tar din hand i min
när du trivs och mår bra

 

Oavsett om du ropar
eller viskar mitt namn

tar jag din hand i min
för kärlekens och vänskapens skull




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-01-24 10:15



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Sympatisk ömsesidighet.
2024-01-27

  Monika A Mirsch VIP
Varmt och intensivt -
"för kärlekens och vänskapens skull" -
tack!
2024-01-27

  Eva Helene VIP
Så ömsint och vackert i kärlekens namn.
2024-01-26

  Sparvögat VIP
Så fint och kärleksfullt tecknat…
2024-01-25

  ULJO
Fint
2024-01-25

  Blomma-Stjärna VIP
Du är allt bra snäll - och det är så klart bra så - för kärlekens och vänskapens skull -
men när man hjälper o stöttar mycket blir ens egen tid-tillvaro- ens eget görande - splittrat -
bra om man också hinner med det egna arbetet-tänket-skapandet?
2024-01-24

    Lena Staaf VIP
Varmt och gott att läsa!
2024-01-24

  Eva Langrath VIP
Fina värmande ord.
2024-01-24

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla och vackra ord om att finnas
till hands för sin medmänniska.
2024-01-24

  Maria Sundelin VIP
Fint och omtänksamt
Kramar
2024-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP