Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under livets himmel

 

 

Det är lättare att leva
när himmelen är ljus och blå
men det är när mörka moln
hopar sig över mitt huvud
som jag lär mig mest om mig själv

då blir jag varse
mina förmågor
och begränsningar
mitt sätt att vara

det är lättare att leva
när himmelen är ljus och blå
men de mörka molnen
ger mig större självkännedom





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2024-01-26 09:28



Bookmark and Share


  Färdskrivaren VIP
Mycket bra - och en viktig sak att förstå.
2024-01-27

  BenGust VIP
Ofta heter det
att den som är vuxen
inser sina förmågor men
accepterar också sina begränsningar.

2024-01-27

  Respons VIP
Det känns som att det går att vara tacksam oavsett väder. Det är gott så!
2024-01-27

  Kungskobran VIP
Prövningar är bra
de skall man ha
då blir man klok
och blir inget ok

2024-01-26

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka ord om att både med -och motgång
ger oss erfarenheter och insikter.
2024-01-26

  Blomma-Stjärna VIP
ja, så är det - faktiskt! Vi behöver både dag-o-natt, mot-o-medgång för att få tag på våra förmågor och leva oss! Bra skriftat!
2024-01-26

  Maria Sundelin VIP
I motgångar prövas vänner och livet
Kramar
2024-01-26

  Öknens Ros VIP
Självkännedom en källa till utveckling om den egna personen.
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP