Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag…

En dag kommer han inse att jag inte längre står vid dörren och berömmer alla hans under för dagen.

En dag kommer han inse att bordet inte längre är dukat med samma generositet och smaker som han aldrig upplevt tidigare.

En dag kommer han inse alla de ärr som jag plåstrat om efter trauman som han har burit alldeles för länge.

En dag kommer han inse att han inte längre får samma uppmuntran som jag överflödat honom med inför sina äventyr.

En dag kommer han inse att jag är frånvarande när ingen annan vill ta del av hans visdomar som han stolt vill lära ut.

En dag kommer han inse att han sitter bänkad framför den nya säsongen utan mig medan hon är i rummet bredvid.

En dag kommer han inse att hon inte kan uppfylla hans vildaste fantasier som när han var i sängen med mig.

En dag kommer han inse min doft följa efter honom när han följer med henne till skönhetsbutiken.

En dag kommer han inse hur kortvarig hennes skratt är när han visar sina memes.

En dag kommer han inse att jag inte kommer torka hans tårar när hon älskar någon annan.

En dag kommer han inse att ingen annan älskare älskar honom lika mycket som jag gjorde.

En dag kommer han inse sina tankar kring om jag har insett att jag inte tänker på honom längre och gått vidare i livet med någon annan som älskar mig lika mycket så som jag älskade honom.




Fri vers (Fri form) av MorganLeFay
Läst 63 gånger
Publicerad 2024-01-28 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MorganLeFay
MorganLeFay