Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är patetisk

Jag är patetisk
och det är tack vare dig.
Dina handlingar
är roten till min talang.
Ditt lyckliga slut
banar väg för min hämnd.
Därför hamnar du på första sidan
för världen att skåda dina skandaler.
Låt min tragedi traumatisera dig
när du nu vandrar utan mig.
Låt dina vänner äcklas över lögnerna
som du format i sovrummet med mig.
Låt föräldrarna skämmas över deras son
som förvandlats till en slyngel.
Får du tårar eller rycker till det minsta
av hur patetisk jag är när du läser detta
blir jag som mest stolt.




Fri vers (Fri form) av MorganLeFay
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-26 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MorganLeFay
MorganLeFay