Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rapey

Varför står du fortfarande kvar?

Du ber mig att svara, men jag vill inte.
Du ber mig att öppna dörren, men jag vill inte.
Du är lång och snygg, men jag vill fortfarande inte.

Jag känner mig elak varje gång
samtidigt som det känns tryggt.

Har jag räddat mig från dig
när jag fick en glimt av dina drömmar om mig?

Gör jag dig så hård
att du ej kan behärska dig
om du skulle fått tag på mig?

Jag är naiv som bara den
vilket är din favoritdel av mig.

Du leker med mina känslor
samtidigt som jag tycks leka med dina.

Skillnaden är att du är större och starkare än mig.

Hade scenarion utspelat sig
skulle jag förmodligen fått ett dåligt slut.

En skuld som bara jag fick bära.

Därför följer jag min magkänsla
och ånyo tackar nej till dig.




Fri vers (Fri form) av MorganLeFay
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-03-03 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MorganLeFay
MorganLeFay