Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenskott

 

 

När jag får stenskott
på livets vindruta
och risken är stor att den spricker

uppsöker jag en mental parkeringsplats

där jag funderar på
vad jag behöver göra

för att med fri sikt
kunna fortsätta
min färd genom livet

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-02-05 09:43



Bookmark and Share


  Susen VIP
Superfina metaforer. Ett stenskott som jag gillar!
2024-02-08

  Gunnel Eriksson VIP
Du har så rätt.
Stillhet då och då behövs.

2024-02-06

  Anya VIP
Jag sitter allt som oftast på den där parkeringsplatsen. Snygg allegori.
2024-02-06

  Peter G VIP
Mycket fyndig metafor! Kloka och insiktsfulla rader!

Ord att ta med sig på livets färd!
2024-02-06

  Respons VIP
Ett stenskott förvandlas med den goda viljan och rätt inställning till ett framtidshopp.
2024-02-06

  Öknens Ros VIP
Fyndigt om livets färd!
2024-02-05

  Blomma-Stjärna VIP
du är klok och just idag behöver jag detta råd - så, tack!
2024-02-05

  Glitträ VIP
Fantastiskt bra skrivet att relatera färden med en bil i stenskott till livets färd. Själv har jag varit med om stenskott på en bil där ett antal mil till reparatören.
;)

2024-02-05

  Kungskobran VIP
När livet söker lugn och ro
finns en plats för framtidstro
den går genom kärleken
din allra bästa vän

2024-02-05

  Olof Lagerhorn VIP
En originell bild och ett klokt råd
som kan hjälpa oss på vår färd.
2024-02-05

  Maria Sundelin VIP
Bra läkningsstrategi
Kramar
2024-02-05

  Mats Edin VIP
Vilken klok färdbeskrivning:)
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP