Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Jag ska göra fritt från röra

 

..för imorgon

ska jag göra

någonting åt

all min röra.

Ordna, fixa,

rensa, trixa.

Det ska bli så

väldigt prydligt.

 

Sådan skillnad!

Det är tydligt

att här måste 

det till handling.

Åstadkommas

en förvandling.

Får gå före

allting annat.

 

Men det är väl

rent förbannat!

Får ju aldrig

det att hända.

Fast, imorgon

ska det vända!

Mina nederlag

bli seger -

 

Vänta bara -

Tar ju steget.

För imorgon

ska jag göra

hela livet

fritt från röra.

Det är vad jag

tänker klara.

 

Ingen fara -

vänta bara -

snart så syns den:

 

Skillnaden..!!

 

Ni som väntar..

Väntar än.




Bunden vers (Rim) av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-10 11:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det du gör imorgon
Kan du ju göra ingenting
idag?
;)
2024-02-10

  KYREUS of Sweden
Some call it
"a monkey business".
2024-02-10

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"if a cluttered desk
shows a cluttered mind
what then
is an empty desk
a sign?" - einstein :)
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP