Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

Bit för bit
Ord för ord
Tar du från mig
Och lämnar mig i tomheten.

Så många nyanser
Av samma mörker
Så många tankar
Som leder till samma plats.

Vad är det med mig
Som gör det så enkelt
Att såras?




Fri vers (Fri form) av Koppartråd
Läst 50 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-02-24 00:08



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Dina rader är så starka att en kommentar blir överflödig. Frågan i slutraderna har jag också ställt mig ibland med olika ord.
2024-03-30

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
människor tycker om
att försöka såra mig
men jag är titanium
som sia säger
funkar inte
jag ser liknelser
mellan deras
förehavanden
och mina
allt är karma...
jag är inte bitter
ser livet från
den ljusa sidan <3
2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd