Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Fall

Om det fina ordet är Du
Allt det fina som någon Är
Att hjärtat älskat dig Så
Var den intentionen Ond
Mina hjärtslag ovetandes Att
Dessa slog rot hos Djävulen
Medan jag gröpte ur mig Själv
Och nu sitter jag här och Ryser
Och undrar vart jag blev Av
All min kärlek som blev till Din
Förintade hela min Existens.




Fri vers (Fri form) av Koppartråd
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-28 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd