Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Benmärgen

Bitande kyla
Fast i benmärgen
Lunkande april
Minusgrad och snö -

En sådan kyla
Hänsynslöst ond
Förminskar värme
Till ynka tö -

En liten tröst
I varma hus
Element och kamin
Nybakt bröd -

Men ingen värme
Värmer så djupt
Som hans kärleksord
I lust och nöd.




Bunden vers (Rim) av Koppartråd
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-26 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd