Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yin eller Yang

Det som är stort
Behöver ej bli smått
Det som är gjort
Är till för att väsnas.

Det som är svagt
Behöver ej vara starkt
Även sånt som är vagt
Ska ändå få räknas.

Det som är mänskligt
Behöver ej värderas
Trots att det är känsligt
Tål det att testas.

Det finns inga murar
Mellan kvinna och man -

Yin och Yang

- Ty är vi inte alla människor
Som förtjänar att älskas.




Fri vers (Fri form) av Koppartråd
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-05 13:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Denna text mellan vitt o svart
Känns som ett varmt hjärta
utan att beblanda sig
och bli till grått?
;)
2024-05-09

  animan VIP
Din variant av Dao de jing, riktigt bra!
2024-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd