Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Katta-strofer och hund-ringar

 

Vem har gett sin hund en hund-ring?

Här en obesvarad undring.

Och det finns en till fundering;

Ingår den i hunds mundering?

 

Minns du kattan (filosof)?

Skrev en tänkvärd katta-strof.

Soffhänget - när man ska softa;

Hängd i soffan? Sker det ofta?

 

Miss-handel - en kattaffär?

Kan man köpa kissen där?

Halv-vetet; var hittas det?

Det är knappast nån som vet.

 

Mås-te; möjligen en dryck.

Men om pippin får ett ryck

och har kaffe uti koppen?

Det blir fel - till sista droppen!

 

Undrar just vad det betyder

att en massa ord o-lyder?

När blev dom så väldigt yra

att dom inte går att styra?

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-20 11:21



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
rolig, lekfull!

jag skrev också såna här förut...
10 år sen kanske? eller mer...
2024-03-21

  KYREUS of Sweden
: jag, KYREUS.
2024-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP