Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låten: Bon Iver, St. Vincent - Roslyn


Hon trodde inte på mig

Hon trodde inte på mig,
Var för ung och vacker,
Söt som socker,
Slät som spackel.

Hon trodde inte på mig,
Att jag pluggar astronomi
Och inte vill dö var' dag
Och hatar hjärnkemi.

Hon trodde inte på mig,
För jag skulle bli kirurg,
Och jag skulle älska min mor,
En narcissistisk dramaturg.

Hon trodde inte på mig,
Att jag inte rädd för bananer
Eller för att gå upp i vikt
Få höfter och mjuk mage.

Hon trodde inte på mig,
Hon som var jag igår
Men jag dansar med förändringen
På fjäderlätta tår.




Bunden vers (Rim) av Koppartråd
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-18 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd