Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖNSKA BORT MIG

Man försöker önska bort mig

Det fungerar inte alls

när man visualiserar

mig med repet runt min hals

Eller bödeln med sin bila

Kanske med en giljotin

Det är bara fantasier

Sån't är livet, era svin!

 

LARZ GUSTAFSSON 21/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2024-04-21 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP