Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FF0000

I blod och hav

Hjärta och lungor

Genom kött och sår

Ådror och kärl

Pumpar hatet och kärleken

Med samma färg

Livet och dödens kulör




Fri vers av Ewilnor
Läst 44 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-21 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewilnor
Ewilnor