Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla du lilla jag

Lilla du vet ingenting
Men ändå ska du kunna allt
Lilla du kan ingenting
Men ändå ska du klara av allt
Lilla du är inte redo
Men ändå kommer stormen
Så jag varnar dig
Vad du än gör skada mig inte




Övriga genrer av Ewilnor
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-25 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewilnor
Ewilnor