Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regn eller känslor?


Himlens tårar

Blommornas taniga kroppar kämpar emot vikten av dig.
Vart du än går slingrar sig din häftiga kropp, tar över
Du menar bara väl men ändå är vi rädda för dig
Gömmer våra kroppar när du är här
Täcker för och lämnar dig utanför
Väntar på tiden du lämnar oss
,när allt blir klart igen
För även om du inte vill, blöder du på oss
och fyller världen med sorg
Men vi saknar dig ändå
när allt är torrt och vanligt igen
För dina tårar är inte förgäves trots allt




Skapa | Skriva av Ewilnor
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-22 16:55



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
intressant text om det människan är i händerna på med regn i fokus, som en shaman som hamnat i tvivel om var hen befinner sig, vet inte vart hen skall vända sig. På sätt och vis är texten ett samtal med en metafor. På så sätt en ovanlig text.
2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewilnor
Ewilnor