Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam ros jag är

Du tror du känner mig
När handen stryker längs med mina oskyldiga blad
Tar på alla ställen som ingen kommer åt
Klär av mig bit för bit
Tar sönder och förändrar
Tills det inte finns något vackert kvar
För vad är en ros utan sina blad?
En ensam kropp utan mening jag är
Och hur man känner någon
Är vi minsann osams om
Men jag vet
Att jag är någon du inte känner på riktigt




Övriga genrer av Ewilnor
Läst 55 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-04-25 10:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Klokord! Så moget utskrivet!
En annans människas
osynliga själ äger
ingen?
;)

2024-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewilnor
Ewilnor