Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TUNGSINNE

Tungsinne låder vid mig

Tynger mig inifrån

Missnöjd med min vandring

Missnöjd med mig som son

Tungsinne i mitt inre

som ett mörkt moln av sot

Kom, Guds ljus till mitt sinne

Forma en bön av bot

 

Tungsinne, som en trist gäst

våldgästade min fest

Omvandlade mitt sinne

till något slags arrest

Skingra det onda mörkret

nu med Din sannings ljus

Tungsinne, vik nu hädan

Lämna vårt hem och hus

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/4 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-04-22 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP