Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HEMÅT MARSCH!

Hemåt marsch!

Oförtrutet

Denna värld

går mot slutet

Men mitt hem

är paradiset

Jesus har

betalat priset

så att jag

ska kunna vara

en i himlens stora skara

 

Går en stund

på denna jorden

Lever pilgrimsliv 

i Norden

Vandrar i 

det temporära

men förlossningen

är nära

Bäst jag går

basunen ljuder

Jesu röst

till himlen bjuder

 

LARZ GUSTAFSSON 23/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-04-23 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP