Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRSTÅSIGPÅARNA ÅNYO

Förståsigpåarna

sätter upp näsan i vädret och "vet"

mera än sjåarna

som om de bor på en annan planet

Förståsigpåarna

Kan hela Bibeln, men har aldrig läst

Tuffa gåpåarna

Det osar svavel där dessa har fräst

 

LARZ GUSTAFSSON 24/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-04-24 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP