Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkrympt konto

mina texter som läses
utifrån av allmogen
lämnar inte nå spår
och redaktionen vägrar
hjälpa mig
så det gör det
Ändå
Jag säger ändå
har jag betalt för
tre månader till som
poet här
Jag har tillsvidare
inget att göra
i protest
än denna text




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-24 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP