Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Kanske är jag kär i kärleken
Kanske är det inte du
Kanske är det inte här och nu
Kanske äter upp min själ

Våga tro
Våga hoppas
Våga hoppa
Våga trots

Men jag stänger in mina känslor
Låser med rädsla
Bommar för med intellekt
Bekvämlighetszonen räddad

Jag vet vad jag har
Men inte vad jag får
Förlorar jag allt
Har jag allt att förlora

Ändå är jag förlorad i dig
Rädd för dig
Rädd om dig
Vågar inte hoppa
Men vågar trotsa mina känslor

Status quo
Allting är som det alltid varit
Allt andas frid
Men instängd gråter mitt hjärta




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 13 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-24 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP