Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste lämna


Du måste lämna
Jag kan inte gå
Min värld må rämna
Men jag kan inte få

Du lämnar rummet
Du stänger ej dörren
Tiden har svunnit
Det är inte förrän

Ensamheten kryper på
En gång var vi två
Sen blev vi flera
Så är det inte mera




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-22 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP