Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bygger på en kommentar som en anonym person skrivit om Gabriel Faurés Requiem.


Inom oss

Två decennier
Övergrepp
Depression
Institution
Inlåst
Avskärmad
Från människor

Något hände
I mitt sinnes ögon
Såg jag ljuset inom
Som binder oss alla samman

Såg mänskliga kroppar
Som kistor
Inuti
Det länge förlorade
Glömda
Som vi verkligen är

Jag hade glömt
Vad vi verkligen är
Ren kärlek
Såg det inom alla

Var det människorna
Solen som sken
En ny plats
Eller allt tillsammans?

Aldrig har jag upplevt
Något som detta
I mitt liv

Återvände hem
Slog mig ner
Den grönskande backen
Nära sjön

En varm bris
Blommor överallt
Låg utsträckt
Lyssnade till musiken

Såg fåglarna dansa
I skyn ovan mig
Musiken blev språket
Talade till mig
Talade om
Vilka vi alla är
Och vad vi är menade
Att vara




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-07 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP