Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnad


Lättnad
För att lämna
För att famna
Det nya

Lättnad
Släppa allt bagage
Släppa allt som är i kras

Du kan inte fly
Från det du bär med dig
Du måste släppa ditt bagage
När du reser till nya länder
Och få nya vidder

Du måste åter så dina frön
Och skörda frukten av det du sått
Du måste lära dig nya terränger
Och ett nytt sätt att så




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-22 05:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP