Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Bli inte som jag - bli värre!"


OCH SOM MAN RETAR UPP SIG

Och SOM man retar upp sig

Man morrar indignerat

Jag ser det som en bonus

när jag har irriterat

 

LARZ GUSTAFSSON 25/4 2024

 

P.S. Och det som är det mest patetiska: Vissa tror att de kan förändra mig. D.S.

 

P.P.S. Här är det jag som avgör... D.S.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-04-25 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP