Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I era ansikten!


HÄR ÄR DET JAG SOM AVGÖR DEL 2

Här är det jag som avgör

jag som har tolkningsmonopol

Något som väldigt många

tydligen inte tål

Skyll dig själv, du som läser

Tvingade någon dig?

Ni sitter där och fräser

men kan aldrig förändra mig

 

LARZ GUSTAFSSON 25/4 2024

 

"You'll never change me!" (Chron Gen)

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2024-04-25 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP