Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Morgonluft -Haiku

Dammet virvlar upp,
bevattnas och sopas bort.
Vädrar morgonluft!




Bunden vers (Haiku) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-04-25 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP