Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIN BOJKOTT ÄR MASSIV

Min bojkott är massiv

och muren är kompakt

Så oigenomtränglig

Den trotsar all er makt

Bespejar man min frihet

- den jag i Kristus har -

då visar det rätt tydligt

att man har LÅNG väg kvar

 

LARZ GUSTAFSSON 25/4 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2024-04-25 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP