Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HEMÅT GENOM RIFT VALLEY

Hemåt genom Rift Valley

med gitarren på din rygg

Omgiven av rovdjur

men ändå så trygg

Uppbrott från kreti & pleti

en gång för längesen

Du sjöng för Serengeti

och för friheten

 

Hemma väntar

fur och gran

landsbygden

och Gamla Stan

Hemåt nu 

mot höga Nord

Björklöv

Sippor

Fosterjord

 

 

Hemåt genom en sänka

med ett mycket lätt bagage

Gott om tid att tänka

på de sälgpipor som skars

där på dalälvsstranden

i ett soligt sextiotal

Starka fadershanden

är ditt slutgiltiga val

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/4 2024

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2024-04-26 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP