Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Färger



Låt oss måla med färger
där fingrarna varsamt på penseln dröjer

Passionens glöd värmer
motivet klart framför mig
ändå skakar kroppen likt löv i sommarvindens lek

Vem är jag att färglägga min älskade?
Hon är för bra för mig
hennes like finns inte
ingen annan vill jag ha

Hur ska jag då kunna göra henne rättvisa?
Hur klumpigt det än blir
hur penseldragen än ter sig
det är en ärlig kärleksförklaring





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 14 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-27 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP