Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Individualismen en folksjukdom



I egna kammare är man sedd av sig själv,
där tiden lågdragen missar nuet.

Den egna fixeringen når nivåer så osunda,
svårt att urskilja det sanna från det falska.

I ohälsans årtionde,
där individualismen blivit en folksjukdom,
är receptet att se varandra,
och möta den andre med tro, hopp och kärlek.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-27 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP