Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysteriet med Evigheten



Ett liv utan slut.
ett verkligt under.
ändå , livet i sig , ett under.

Ett liv utan slut,
ett underverk skapat,
ändå , i sin doft , ett under.

Ett liv utan slut,
där tiden blir sömlös.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 12 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-27 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP