Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övernattning.

Hud mot hud.
Och jag tar lite av din värme,
gör den till mig egen.
När jag ligger bredvid dig,
och du sover.
Känner jag dina andetag,
som om de vore mina egna.
Jag lever




Fri vers av Pplast
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-15 20:56



Bookmark and Share


    Vilhelm Kvist
en sovande människa under sitt täcke känns i det läget som mest levande? skitsamma, bra text.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Pplast
Pplast