Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJUKDOMEN......

Darrar och fryser
sargas och ryser

Svetten den rinner,
ögonen brinner

Hostan den skrämmer,
tröttande jämmer

Pulsen slår hårt,
att andas är svårt.

Förtappat min röst,
inkramat bröst.

Pannan är het.
Nervositet.

Paniken utbryter
mina händer jag knyter.

Tårarna flödar,
sjukdomen mig dödar.

Magen ger ljud.
Övergiven av gud.

Det känns som det kvittar
om döden mig hittar.

Den som lever får se.
Förbannade förkylning, jävla diarré!!!




Fri vers av TBJ
Läst 619 gånger
Publicerad 2005-10-16 16:25



Bookmark and Share


  madinsane
jag skriver under på denna..
2005-10-26

  purpleangel
stackare.,... krya på dig!!
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

TBJ
TBJ