Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DEJT MED UNHAPPY ENDING

Satt i köket och tänkte
under ljuset som kökslampan skänkte
Hur ska jag skriva min annons
och kommer jag få någon respons

En dejtingannons för morgondagens blaska
ska fånga och överraska.
Synade mig själv och sa som så
ska jag få en chans måste jag ljuga som få

Het vältränad rik snygg charmör
som ogillar clowner och frän odör.
Finns du med dessa drag
passar du mina behag

Framhävde kraven i min spalt
lögnerna utelämnade jag allt
Nu var det bara att vänta
på ett svar från någon jänta

Slutligen fick jag ett svar
ifrån någon som lät rar.
Kvinnan sa sig heta Kerstin
en dejt hos mig planerades in

Dagen D var jag förväntansfull
Inövad romantik för kärlekens skull
Dörrklockan plingade i jäktad ton
Jag slet upp den med passion.

Glappande löständer i ett leende brett
Jag skrek ut i dånande falsett
200 kg muskler under lockig peruk
Många år av anabolamissbruk

Greppade mig med muskulösa armar
Tömde luften ur mina tarmar
Lätet tog inte död på hennes aptit
Inget kunde sabba hennes kärleksrit

Hennes armar var som mina lår
Ur hennes tröja stack det ut hår
Kom loss ur hennes wrestlinggrepp
Tog ett tag för henne att förstå ordet ”Släpp”

Låg på sängen med skräckslagen blick
Tiden stod stilla trots att den gick
Har du emot om jag är över
Jag hann aldrig göra en undanmanöver

Krasande ljud var det sista jag hörde
när jag blev den överkörde
Vaknade senare i hålet på min madrass
Kroppen kändes trasig och kass

Gladiatorn var borta
Tårarna rann med mellanrum korta
Det värkte i kroppen men även i baken
Blev snabbt varse om orsaken

I teorin var det en väldigt god idé
att på sängen placera min golfpokaltrofé
Inga spår kvar efter var den låg
Nästa "dejt" blir med en proktolog




Fri vers (Prosapoesi) av TBJ
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-03 16:53



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Oj oj oj... Den borde alla dejtingsajter ha som varningstext på förstasidan! Tack för ett gott skratt!
2015-03-03

    Lars J
Haha mycket bra nu fick jag dagens skratt, :D tack!
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

TBJ
TBJ