Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en mycket vanlig kille, som samlar på det märkliga.


Visst kan det kännas märkligt

Visst kan det kännas märkligt.

Jo, visst kan det kännas märkligt
att själen kan vara fylld av tomhet.

Jo, visst kan det kännad märkligt
att rusning är när allting står helt stilla.

Jo, visst kan det kännas märkligt
att solens ser sina strålar på nattens
ljuspunkt.




Övriga genrer av existens
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-10-17 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

existens