Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen satt jag där

Flimmer framför ögonen
Ur framtidens kommunikationsindikator
strömmade all information

Väder, kompisgräl, musikvideor
och vind luftades genom visningar av
sidor

En grupp från västkusten spelade för mig,
medan ljuskällan framför mig sprakade

Men i ett abrupt avbrott
slutade elektriciteten att strömma


Allting blev svart


Sen satt jag där.
Utan att bli upplyst varken av ljuskällan eller dess medbringade information

Jag undrar.
Hur kommunicerar jag nu?




Fri vers av existens
Läst 492 gånger
Publicerad 2005-10-20 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

existens