Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns den då?

Tårar och upprörda skrik.

Bådas fel som vanligt,
felet som är på väg att ta oss utför.

Ur mig forsar all ångest,
ångest som finns där för att inte vilja förlora.
Förlora dig.

Men ur forsen kommer allt som förstör.

Och jag undrar.

Vad finns spamskyddet då?




Övriga genrer av existens
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-06-02 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

existens