Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andre

Mitt ansikte
går sönder
bakom det ser du
ingenting
lever, dör, ställer mig upp
fortfarande tror du
att jag ler åt dig




Fri vers av Kaffefilter
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-03 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffefilter