Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har inte åstadkommit ett skit på poesifronten på sistone, så förlåt mig om det inte är något vidare.. menmen.


Inom parantes

Vardagen
känns bara allt för vardaglig
för mig

Ständigt kämpa
mot nya mål
som någon annan satt dit åt mig

(som om jag någonsin
skulle bli bättre än dom)

Och fastän jag vill
finns här inget utrymme för förändring


Så fortsatte det
tills hon en dag
dog.




(Jag kanske inte ville
tillräckligt mycket
eller så höll du fast mig alldeles för hårt)




Fri vers av Pezina
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-10-19 13:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
Några små tips bara, ordändringar:
- mot nya mål
&
- finns inget utrymme för förändring
2005-10-19

  Myy VIP
Jag tycker att du är fantastiskt duktig på att skriva - svårt att förstå att du är tolv år. Speciellt slutet på dikten tyckte jag om, "Jag kanske inte ville tillräckligt mycket, eller så höll du fast mig alldeles för hårt"
Djupt imponerad!!
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Pezina