Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden

Må elden dansa
sprida sig
lämna ingenting annat än aska

må du brinna


fast nej förresten
nej



Men eldens dans
går ej att stoppa




Fri vers av Pezina
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-01-31 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pezina