Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingenting.


Vad vi vet

så mycket frihet
skadar det
att inte veta

när himlen ramlat ner
och valfriheten omger en
vad gör man då?




Fri vers av Pezina
Läst 560 gånger
Publicerad 2006-01-31 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pezina