Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ehh, konstig. förslag på förbättringar?


Vad är meningen

All denna tid,
som vi försummar
All denna kärlek,
som vi aldrig upptäcker
Alla dessa ord,
som väntar på att få bli uttalade

De får vänta förgäves

Det som inte syns
finns inte,
trodde vi i alla fall
eller var inte medvetna om
tänkte helt enkelt aldrig på
denna försummade tid, bortglömda kärlek
outtalade ord

Vi var sparsamma
men vi visste inte vad vi sparade på
visste inte
att man inte tjänar på
att aldrig göra något fullt ut
att aldrig engagera sig
visste inte
att man inte måste tjäna på allting som man gör




Fri vers av Pezina
Läst 511 gånger
Publicerad 2005-12-25 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pezina