Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

striden man inte kan vinna (jag slåss ändå)

Jag tänker inte fastna i något mönster
vägrar att acceptera
det faktum
att man inte kan slippa livet
utan att dö

Med livet följer krav
med kraven försvinner meningen
Livet och kraven går hand i hand
och jag kan inte ta det ena
utan att acceptera det andra
men jag tänker inte acceptera

(man kan inte slippa livet utan att dö)

Det här är min kamp mot verkligheten




Fri vers av Pezina
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-12-31 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pezina