Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte

Du borde ha lyssnat, för det jag säger kommer alltid från hjärtat.

Jag orkar inte ha ett kaos inom mig längre.

Du skulle ha lyssnat.

Ett tomt svart hål, och ett mörker jag är rädd att kliva ur.

Jag har aldrig varit i ljuset, sedan du gick.


Jag vill inte minnas dina ögon, det gör för ont.

Det fanns så mycket jag borde ha sagt.

Skulle du lyssnat?

Nu blåser bara Hösten förbi.

Och jag väljer min ensamhet, för att slippa beröras igen.




Fri vers (Fri form) av Shamandalie
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shamandalie
Shamandalie