Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir alltid värre framåt natten!

Dagen gryr. Flickan i den varma sängen ser på himlen utanför, den är ljus. Hennes känsla blir då densamma. Varm och sprudlande. Inget är jobbigt. Ingen kan få henne arg, hon hade bestämt sig för det.

Och så blev det.

Med ett leende på läpparna sprang timmarna iväg. Inga trötta ögon, bara ett busigt intryck. Ett budskap av att livet är bra och ingen sorg lever inuti henne. Ingen kan se märkena från intorkade tårar eller ärren i själen.

För det fanns inget av det.

Men när klockan slog över till midnatt började det blöda lite i hennes hjärta.




Övriga genrer av Shamandalie
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shamandalie
Shamandalie