Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känner man sig bara så jävla överflödig och tragisk. Man vill bara vara ett par vingar och sväva längst vackra ställen. Andas den bästa och friska luften man kan tänka sig.


Låt mig...

När timmen är sen, en klar röst sjunger "Angel". Om jag blundar känns det som musiken kommer från himlen och jag ser bara otroligt vackra vyer.

Öppnar jag mina ögon känner jag hur det kryper i mig. Jag vill vara solsken, och regn, och snötäckta berg. Jag vill vara skidor åkandes nerför bergen, där jag skjuts rakt ut i luften och landar perfekt. Jag vill vara varm hud och höga träd. Koltrastar i Smålands skogar och vitsippor vid bäcken.

Jag vill vara bra, och göra fel ibland.

Jag Är bra trots de fel jag gör.



Jag vill att min kropp ska fyllas med behagliga känslor, värme och kärlek. Att vara älskad för den jag är trots mina brister och bli förlåten!




Övriga genrer av Shamandalie
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-11 22:07



Bookmark and Share


  Glensan
Underbar text
som återger
verkligheten så
realistiskt mycket fint
2009-07-02

  Vilsen Annette-hittar vägen
En så härlig text som får hela mig att le. Så underbart skriven och så fina känslor
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Shamandalie
Shamandalie